NYHEDSBREV
JANUAR 2017
Kære BALLET-interesserede

Velkommen til sæson 2017! Her får du allerede et nyhedsbrev igen - der er nemlig en del begivenheder, der nu er programsat og åbne for tilmelding:

5. februar: Balletworkshop
18. februar: Brunch and Ballet

HUSK tilmelding til begge begivenheder inden udgangen af januar!

Derudover kan du se vinderen af julekonkurrencen nedenfor samt læse svaret på spørgsmålet. Hvis du ikke kunne svare rigtigt, har du brug for at lære lidt mere om sunde fødder. Det kan du gøre på et af mine hold eller på balletworkshop.

Til slut vil jeg minde om Dansens Dag, som hvert år finder sted verden over den 29. april. I Sorø udmønter den sig i en workshop med TANGO-linedance. Vi varmer op med TangoFitness-øvelser ved barren og danser linedance til tangomusik bagefter. Ingen dansepartner nødvendig. Det bliver om formiddagen, nærmere program følger.

Jeg ønsker alle et godt, indholdsrigt og aktivt forår!


Sorø Balletforening afholder 2 balletworkshops pr. sæson. Gæster, der gerne vil prøve BalletFitness er velkomne. Læs invitation her.

Tilmelding balletworkshop


Kom med til morgentræning på Det kgl. Teater! Læs invitation her.

Tilmelding Brunch & Ballet


På hvilket billede er der 5 fejl? Det er der på billedet til venstre. De 5 fejl er 5 skæve, krøllede tæer, som helt har sluppet kontakten med underlaget - ingen "grounding" der. Du kan vedligeholde dine tæers sundhed ved at lave gode fodøvelser. Hvis du vil vide mere, så kom til balletworkshop.

Vinder af julekonkurrencen blev Margret Løkkegaard fra Sorø. Margret går på SeniorBallet BALANCE-holdet i Sorø Balletforening. Her er hun som smuk model i sin nye balletdragt:Kort nyt fra SORØ, KØGE og KORSØR

SORØ: Det er nu muligt at træne BalletFitness DROP-IN 3 gange om ugen: Fredag, lørdag og mandag. Se program her.

KØGE, torsdage: SeniorBallet kl. 17.45 er fyldt, men der er få ledige pladser på MotionsBallet/BalletFitness kl. 19.30-20.30, start 9/2. Læs mere her.

KORSØR, onsdage kl. 17: Der er få ledige pladser på BalletFitness. Læs mere her.
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard

www.seniorballet.dk · www.motionsballet.dk · www.balletfitness.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mail-adresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en mail til c.neergaard@gmail.com