NYHEDSBREV
DECEMBER 2016
Kære BALLET-interesserede

Hermed orientering om den kommende forårssæson 2017, hvor vi fortsætter træningen i SORØ, KØGE og KORSØR. Men først skal indeværende sæson afsluttes med en balletworkshop for begyndere/let øvede i Sorø mellem jul og nytår - du er inviteret.

Til slut en lille julekonkurrence, hvor du kan vinde denne smukke balletdragt.

Inden jeg ønsker (et lidt forsinket) glædelig jul, vil jeg benytte lejligheden til at fremhæve en fotokunstner, som har specialiseret sig i balletmotiver: Ingrid Bugge. Du vil af og til se nogle af Ingrid Bugges billeder i mit nyhedsbrev, fordi de på fornemmeste vis understreger ballettens skønhed, æstetik og smukke linjer.

Coral Ballerinas 03
Billede: Ingrid Bugge, se flere her: www.balletposters.dk
 
Glædelig jul og godt nytår til jer alle! Håber at vi ses til træning i det nye år - det er godt for dig!

 PS. MotionsBallet er stadig relevant for store størrelser - stangskolen opbygger stærke fødder og knæ - læs opslag her.
Balletworkshop

Du inviteres hermed til balletworkshop for begyndere/let øvede torsdag 29. december 2016 kl. 17-19 i Sorø. Workshoppen er for dig, der gerne vil vide mere om, hvordan man træner korrekt og hvorfor det er vigtigt.

Vi gennemgår kort hver enkelt øvelse og jeg fortæller, hvad formålet er med øvelsen og hvordan man udfører den korrekt. Vi prøver at omsætte den nye viden i praksis og du får personlig instruktion, hvis du ønsker det.

Deltagergebyr: DROP-IN-medlemmer gratis, øvrige medlemmer kr. 50, gæster kr. 75. Der er få ledige pladser. Tilmelding efter "først til mølle".

Tilmeld workshop


Sorø: Start tirsdag 3. januar 2017

Forårets holdplan er klar - klik her:

HOLD & PRISER

DROP-IN-medlemskab
Hvis du ikke kan finde et fast hold, der passer dig, er det muligt at nøjes med DROP-IN-klasser, hvor du kun betaler 25 kr. pr. fremmøde (også velegnet til begyndere, som gerne vil prøve ballet). Inkluderet i dette medlemskab får du 2 balletworkshops pr. sæson a 2 timers varighed, hvor vi går i dybden med øvelserne - som erstatning for den undervisning, du normalt ville modtage på et fast hold. Deltagergebyr: 500 kr. pr. sæson + kontingent (75 kr.) samt 25 kr. pr. DROP-IN, du kommer til. De 2 balletworkshops planlægger vi i fællesskab, så alle kan deltage.

DROP-IN-klasser finder sted:
Mandag kl. 17-18 (niveau II)
Lørdag kl. 9-10 (niveau I)

Niveau I = begyndere/let øvede
Niveau II = let øvede/øvede
Se flere detaljer i niveau-oversigt.

Ekstratræning

Hvis du tilmelder dig et fast hold, kan du bruge DROP-IN-klasserne som ekstratræning. (Husk, det er mere end dobbelt så godt at træne 2 gange om ugen; 3 gange er det mest optimale). Hvis du tilmelder dig 2 faste hold, får du desuden 50 % rabat på det billigste.

Se flere oplysninger på Sorø Balletforenings hjemmeside.
Find Sorø Balletforening på Facebook her.
Læs detaljer om de forskellige træningskoncepter her: SBF-træning.


Korsør: Start 4. januar 2017

Første gang i det nye år er onsdag 4. januar kl. 17-18. Fra onsdag 18. januar starter en ny sæson, hvor vi udvider træningstiden med 10 minutter, dvs. kl. 17-18.10. Holdet er for begyndere/let øvede (niveau I) og vi træner stadig i den ualmindeligt fine sal i Kulturhuset, Skolegade 1. Tilmelding og flere detaljer her:Pris og tilmelding
Køge: Start 26. januar 2017

Fra næste år træner vi på Ellemarskolen, da gymnastiksalen der har flere ribber og barrer. Desuden udvider vi med et hold, så der vil være SeniorBallet først kl. 17.45-19.15 og MotionsBallet kl. 19.30-20.30. Tilmelding og flere detaljer her:

Pris og tilmelding
Julekonkurrence

FIND FEM FEJL!

På hvilket billede er der 5 fejl? JSend dit svar til c.neergaard@gmail.com inden årets udgang. Jeg trækker lod blandt svarene og giver besked retur på mail til vinderen. Hvis ikke du kender svaret, har du VIRKELIG brug for at komme til balletworkshop J.
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard

www.seniorballet.dk · www.motionsballet.dk · www.balletfitness.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mail-adresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en mail til c.neergaard@gmail.com