Sorø Balletforening Charlotte de Neergaard
NYHEDSBREV
FEBRUAR 2014
Kære BALLET-interesserede
 
Vi er godt i gang med forårssæson 2014 og byder velkommen til de nyankomne på alle 3 hold.

Nedenfor kan du læse om:

· Balletaften 5. april 2014
· Generalforsamling 5. marts 2014
· Samarbejde med SOR Grand Prix

Du kan stadig nå at være med til træning i forårssæsonen, hvis du vil drage nytte af alt det gode, ballet kan gøre for dig.

Og ellers kan du nøjes med at se og læse:

· GRATIS webmagasin: Terpsichore - DANS som scenekunst
· Dokumentarserie på DR-K om Det Kongelige Teater backstage 6 tirsdage kl. 20.30.

GOD SÆSON til alle.

Mange hilsner
Charlotte

Webmagasin

Magasinet Terpsichore
Sorø Balletforening 2014 Balletaften 5. april 2014

Vi skal se den meget anmelderroste La Bayadère. Du kan se program og pris for hele arrangementet her.

Alle forhåndstilmeldte (samt evt. ledsager) har fået billet (12 personer). HUSK at du først er endeligt tilmeldt, når betaling er indgået på foreningens konto. Betalingsfrist er SENEST 23.02.2014, ellers bortfalder din forhåndstilmelding.

Du kan stadig nå at være med, selv om du ikke har forhåndstilmeldt dig. Giv mig besked hurtigst muligt pr. mail på c.neergaard@gmail.com.

Gæstekontingent: Hvis du ikke er tilmeldt et hold (og dermed medlem af foreningen), skal du betale et gæstekontingent på 25 kr. for at være med til balletaften. Det indbetales sammen med arrangementsprisen.

Det Kongelige Teater har udgivet studiemateriale om La Bayadère, hvis du vil vide mere.

Jeg glæder mig til en spændende og hyggelig aften i godt selskab!
Generalforsamling 5. marts 2014

Vi afholder foreningens årlige generalforsamling

Onsdag 5. marts 2014 kl. 21.00-22.30
i Pedersborg Forsamlingshus
(Volden 6, 4180 Sorø)

Dagsorden jf. vedtægterne.

Årsagen til det lidt sene tidspunkt er, at mange medlemmer har træning samme aften til kl. 20.45 og derfor allerede er af sted og samlet. Ellers er det næsten umuligt at finde et tidspunkt, der kan passe de fleste.

Foreningen har sparet lidt sammen. Derfor kan vi afholde generalforsamlingen i Pedersborg Forsamlingshus, hvor foreningen er vært ved kaffe & kage, samtidig med at vi får klaret paragrafferne.

Hvis du ikke er medlem, kan du stadig nå det. Du skal blot indbetale 50 kr. på foreningens konto senest 7 dage inden generalforsamlingen - læs mere her

Pga. forplejning er det nødvendigt, at du tilmelder dig. Send en mail på c.neergaard@gmail.com senest onsdag 26. februar, hvis du vil med.

Klik her for større kort


Den røde løber
Pedersborg Forsamlingshus
SOR Grand Prix
SOR Grand Prix - gymnastik i Sorø
Samarbejde med SOR Grand Prix

En særlig velkomst skal lyde til gymnastikpigerne fra SOR Grand Prix - og deres forældre. Gymnastikpigerne er begyndt at træne på vores fredagshold, efter at jeg har afholdt nogle ballet-workshops for SOR Grand Prix her i starten af 2014.

SOR's trænere, Dorthe og Helle, syntes det var en god idé at give pigerne mulighed for mere regelmæssig ballettræning til at støtte op om deres gymnastikpræstationer. Så vi fandt en løsning, hvor pigerne kan være med på vores øvede hold om fredagen kl. 16.30-18.

Vi havde også oprettet et hold om lørdagen (for de 8-11-årige) men der var desværre ikke nok tilmeldte. Vi kan evt. prøve igen på et senere tidspunkt.

Se gymnastikpiger: hold + tider

Pigerne arbejder godt og disciplineret på fredagsholdet, så jeg tror bestemt, at de vil få glæde af balletten.

Lige en praktisk ting til forældrene: Husk at indbetale kontingent for jeres barn (50 kr.), hvis det ikke allerede er gjort - se detaljer her.
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard

www.seniorballet.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mail-adresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en mail til c.neergaard@gmail.com