Sorø Balletforening Charlotte de Neergaard
NYHEDSBREV
DECEMBER 2012
Kære BALLET-interesserede
 
Hermed nyt om det forestående år. Holdene i Sorø og Rødovre fortsætter fra januar. I Sorø er der ekstra træning omkring årsskiftet.

Holbæk er kommet med - det foregår hos danseskolen Woods med gratis prøvetime 5. februar - se flot flyer.

Og så er der en balletaften (teatertur) under opsejling.

Jeg fortsætter stadig lidt på barsel i første halvdel af det nye år. Det vil du nok kunne forstå, hvis du kigger her: Magnus op og stå.

Ellers vil jeg blot ønske alle ...

EN RIGTIG INSPIRERENDE JUL
og
ET DANSENDE NYTÅRPS. Billederne i dette nyhedsbrev er: 2 af Magnus (bær over med mig :-) og 2 af Romeo og Julie
  Sorø

Der er EKSTRA træning lørdag 29. december og lørdag 5. januar (gratis erstatningslektion for deltagerne på efterårsholdet).

Vi vil gerne have nogle flere med i Sorø Balletforening, så her er et godt tilbud:

1 x ekstratræning + 1 års medlemskab 2013, i alt 150 kr. - du sparer 30 kr. Læs mere om Sorø Balletforening her.

Ellers starter den nye sæson lørdag 12. januar - læs mere. Hvis der er interesse for et øvet hold, er der muligvis ledigt i salen onsdag fra kl. 18. Men giv mig en melding, så skal jeg undersøge nærmere.
Rødovre

Vi starter efter nytår torsdag 3. januar - læs mere.

Bemærk: Da vi træner om torsdagen, falder det sammen med vores balletaften. Derfor vil den dag være aflyst og vi tager i teatret i stedet. Vi slutter så en uge senere end angivet, dvs. sidste gang bliver torsdag 2. maj.
 
Balletaften

Vi har kigget lidt på repertoiret - men ikke længe, for da jeg så, at Romeo og Julie var på plakaten, så behøvede vi ikke kigge mere. Romeo og Julie er et enestående værk i Neumeiers koreografi, med Prokofjevs musik, baseret på Shakespeares drama om den umulige kærlighed. Vidunderligt, stærkt, dramatisk - der vil ikke være et øje tørt, med garanti! Læs mere.

Mht. dato satser vi på torsdag 18. april 2013 med middag først på en nærliggende restaurant. Så mangler vi bare billetterne - og her går det sandelig hurtigt, der er allerede næsten udsolgt, men på 1. etage, række 5, er der stadig ledige pladser, til en pris af ca. 400 kr.

Vi skal hurtigt forhåndsreservere, så de ikke bliver udsolgt. Derfor har jeg brug for din forhåndstilmelding på c.neergaard@gmail.com inden 28. december. Du har ikke endeligt tilmeldt dig, før du har betalt, så du binder dig ikke til noget ved at forhåndstilmelde dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig - det bliver alletiders aften!
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard

www.seniorballet.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mail-adresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en mail til c.neergaard@gmail.com