Sorø Balletforening Charlotte de Neergaard
NYHEDSBREV
SEPTEMBER 2012
Kære BALLET-interesserede

Jeg er på banen igen efter en dejlig barselsorlov med Magnus. Det har været nogle rigtig gode måneder fyldt med et helt nyt og andet liv. Og jeg glæder mig til den tid, der kommer. Magnus udvikler sig fra dag til dag - og det vil jeg gerne følge med i.

Derfor har jeg valgt at fortsætte min barselsorlov på deltid. Det betyder, at jeg underviser lidt mindre end jeg normalt plejer i den kommende sæson.

Du kan læse mere nedenfor.
Magnus 6 mdr.
Magnus 7 mdr. Undervisning efterår 2012

I Sorø underviser jeg lørdag formiddag, som jeg plejer.

I Rødovre underviser jeg torsdag eftermiddag, også som jeg plejer.

Du kan læse mere om Sorø og Rødovre her.
Sorø Balletforening

Nogle af mine elever fra Sorø og jeg selv dannede Sorø Balletforening i foråret 2012.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til klassisk ballet generelt samt skabe rammerne for udøvelsen af kunstarten ballet på amatørniveau i Sorø og omkringliggende kommuner.

Alle er meget velkomne som medlemmer - også selv om man bor i en anden kommune. Det koster 100 kr. om året at være medlem.

Læs mere om Sorø Balletforening her.
Det ser flot ud, men den øvelse skal vi ikke lave til SeniorBallet
Slagelse

Hvis du ikke skulle have mulighed for at komme til Sorø og få balletundervisning, giver Malene Strudahl undervisning i sit nystartede dansestudio Dansegulvet, som du kan læse mere om her.
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard
www.seniorballet.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mail-adresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en mail til c.neergaard@gmail.com