NYHEDSBREV
APRIL 2010
Kære BALLET-interesserede

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

- Teater-turen 17. april
- Sommer-ballet tirsdage og fredage (Slagelse)
- Mini-opvisning til Slagelse festuge
Kære TANGO-interesserede

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

- TANGO-intro & show 30. april, Slagelse-Hallen
- Forårs-tango Slagelse og Holte
- Fensmark: Åbent Hus 2. maj
Teater-turen 17. april

Vi havde en rigtig dejlig aften med middag og en Skærsommernatsdrøm på Det kgl. Teaters gamle scene. Vi var 24 ballet-damer i teatret og 12 til middag på Sahil Restaurant, hvor vi fik en velsmagende indisk menu. Og både Slagelse-holdet og Rødovre-holdet var repræsenteret - så nye bekendtskaber opstod.

En Skærsommernatsdrøm bød på smuk og legende dans med vilde kast og løft - især når vi var i alfe-verdenen. Damerne snoede sig om herrerne og blev båret og løftet i de vildeste stillinger - alt imens den monotone, moderne musik (af Ligeti) flød som en understrøm til disse mærkelige skabningers dans. Helt anderledes så det ud i "den virkelige verden", som straks gav sig til kende i form af Mendelssohn-Bartholdys vidunderlige klassiske musik - ren vellyd. Og smuk, traditionel ballet parrene imellem. En super-dejlig forestilling krydret også med en masse humor - en ballet i verdensklasse.

 
TANGO-intro & show 30. april, Slagelse-Hallen

På fredag (St. Bededag) kl. 16-17.30 holder Jens Krohn og jeg TANGO-intro & show i Slagelse-Hallen. Det er et gratis arrangement, som vi laver for at promovere tangoen i Slagelse, så endnu flere opdager den forjættende dans og vi kan lave større arrangementer med internationale tango-stjerner (det forlyder fra pålidelig kilde, at der er én på vej ...)

TANGO-introen bliver holdt i forbindelse med Dansens Dage og arrangementet er støttet af Kjerullf A/S, Box-in.dk, Kris & Zofias Malerfirma og Kreativ Oplysnings Kreds.

Som optakt var journalist Lone Nyhuus forbi vores praktika 16. april og skrev denne fine artikel. Tak til alle fremmødte og de, der gav interviews og lod sig fotografere. Se fotos og yderligere info her.

Kom og vær med til TANGO-intro på fredag - og tag en ven eller to med, som er nysgerrig på, hvad tango er for en størrelse.
Sommer-ballet tirsdage og fredage (Slagelse)

For at sommer-pausen ikke skal blive for lang og vi kan holde os i form lidt endnu, har vi oprettet sommer-ballet-hold både tirsdage og fredage. Samme tidspunkter som nu. Start uge 19. Tilmelding til Kreativ Oplysnings Kreds. Se yderligere oplysninger her (under "Kursusforløb").


Forårs-tango Slagelse og Holte

Da vi nu er så godt i gang på holdene og for at gøre sommer-pausen lidt kortere (så vi ikke glemmer alt hvad vi har lært), danser vi videre med forårs-tango i maj måned.
 
SLAGELSE
Forårs-tango finder sted om tirsdagen med to hold:  et fortsætterhold kl. 18.45 og et begynderhold kl. 20. Start 11. maj. Vi afventer stadig OK mht. sted (gymnastiksalen bag Slagelse Teater), men håber det går i orden. Tilmelding til Kreativ Oplysnings Kreds. Se yderligere info her.

HOLTE
Forårs-tango er allerede startet og finder sted kl. 19.15-20.45 på Havarthigaarden, lokale ØST.
Mini-opvisning til Slagelse festuge

Lørdag 3. juli ca. kl. 11 har vi fået mulighed for at vise, hvad SeniorBallet kan byde på til Slagelse festuge. Fredagsholdet viser tango-ballet og tirsdagsholdet viser en lille Bournonville-koreografi. Og begge hold sammen slutter af med compliment. Uha, det bliver godt - og I er bare blevet så dygtige allesammen - vi glæder os, ikk'?
Fensmark: Åbent Hus 2. maj

Tango-gruppen i Fensmark ved Næstved holder Åbent Hus 2. maj kl. 17. "Den sydvestsjællandske tango-mafia" kommer og støtter op om arrangementet, så der bliver mulighed for at se noget rigtig flot tango og danse med øvede tango-dansere. Buffet er der også - se yderligere info her.
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard
www.seniorballet.dk
www.tangoslagelse.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mail-adresse er på afsenders mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her.