Kære ballet-interesserede

Velkommen til en ny sæson

Alle hold starter i uge 36 - læs mere.

I Slagelse har vi måttet flytte det øvede hold til om onsdagen, da vi ikke kunne få lokalet om tirsdagen. Jeg håber ikke det giver nogen problemer for mine øvede elever.

Barsel

Som du måske ved, er jeg gået hen og blevet gravid. Det er superdejligt og alt er vel. Selv om jeg døjede med en del kvalme og utilpashed de første måneder, er jeg nu oven på igen og klar til en ny sæson.

Men det betyder, at jeg stopper al undervisning i uge 44 for at gå på barsel. Vi forsøger pt. at finde løsninger, således at træningen kan fortsætte på en eller anden måde.

Slagelse/Sorø
Jeg håber at komme tilbage allerede i marts 2012. Indtil da er pilates en rigtig god erstatning for ballet, da pilates bygger på ballettens træningsprincipper og går meget i dybden med holdning og bæring fra centeret. 

Derfor søger vi pt. efter en pilates-instruktør, som kan overtage fredagsholdet i Slagelse og lørdagsholdet i Sorø, mens jeg er på barsel. Hvis du kender nogen, der kan undervise i pilates, så giv mig meget gerne en melding.

Rødovre
I Rødovre regner jeg først med at være tilbage til efteråret 2012, men her er det nemmere at finde en ballet-vikar, så det vil vi forsøge.

Men alle mine hold slutter i uge 44 (også selv om der skulle stå noget andet i aftenskoleprogrammet). Først når vi har en løsning på plads, bliver der oprettet nye hold.

Glæder mig til at se alle min "gamle" elever til sæsonstart.

Mange hilsner
Charlotte de Neergaard

www.seniorballet.dk

Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mail-adresse er på afsenders mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det  her.