Charlotte de Neergaard
BALLETINSTRUKTØR

4180 Sorø
Mobil 23 24 86 12

charlotte@intelligentfitness.dk
www.intelligentfitness.dk
www.balletfitness.dk
www.motionsballet.dk
www.seniorballet.dk
   


 Om SeniorBallet

 Undervisning

 Nyhedsbrev

 Links & galleri

 Startside

MotionsBallet/SeniorBalletTræn BalletFitness og bliv bedre til din sport/dit arbejde/dine fysiske udfordringer - også når du bliver ældre!

Vil du - nu og senere - have en stærkere og mere velfungerende krop, der kan udføre de opgaver, du stiller den over for - det være sig en sportsgren, belastende arbejdssituationer eller blot dagligdags udfordringer? Start træningen nu, INDEN skavankerne melder sig!

BalletFitness er et grundtræningskoncept med et enkelt, fast trinprogram for voksne motionister. På 60 min. får du gennemarbejdet kroppen med både styrke-, konditions- og smidighedstræning til behagelig klavermusik.

I BalletFitness træner vi ved barren med sunde og opbyggende træningselementer og med den gode kropsholdning som omdrejningspunkt.


BalletFitness er funktionel grundtræning ud fra din krops linjer og vinkler, som giver dig mulighed for at mærke og bruge din krop på en ny måde og imødegå evt. skavanker, inden de bliver alvorlige.

BalletFitness kan bruges både som selvstændigt trænings-program eller som opvarmning til idræt/dans.

Med en times BalletFitness får du gennemarbejdet alle vigtige led og muskler i kroppen efter en 350 år gammel og velprøvet træningsmetode.

Brug en time om ugen på at træne din krops grundlæggende bevægelsesfunktioner og du vil opleve en mærkbar forskel i din dagligdag.Vi træner efter SBF-metoden, som giver dig en stærkere og smidigere krop, bedre centrering/balance, en sundere holdning og en bedre koordinering af dine bevægelser.

Du får sundere fødder, bedre bevægelighed i hofte og skuldre, stærkere knæ og ankler, bedre kondition, ledsans og muskelsans.

I BalletFitness får du hele pakken!
Læs mere


Læs mere om BalletFitness-barren

Se videoer på BalletFitness-kanalen
 
Her kan du prøve BalletFitness

Hjemmetræning med din virtuelle træner online:Læs mere om balletundervisning her.
FAQ

Hvordan adskiller BalletFitness sig fra andre balletkoncepter?

BalletFitness er enklere koreografi og mere fitness med bevægelser, der gentages mange gange ("reps").

I BalletFitness har vi mest fokus på de store led (hofte, skulder, knæ).

BalletFitness er velegnet til individuel/hjemmetræning.
Sorø Balletforening

Balletskolen i Næstved v. Sofie Blond

Believe Dance, Slagelse v. Mette Buchwald Hansen
Hvordan bliver jeg BalletFitness-træner?

Du skal have gennemført eller være i gang med en professionel bevægelses-uddannelse (fx fysioterapeut, afspændingspædagog, ergoterapeut, danseinstruktør, fitnessinstruktør, gymnastikinstruktør eller professionel danser).
BalletFitness er velkendt i udlandet - især efter at filmen "Black Swan" havde premiere i 2010. Læs artikler nedenfor (på engelsk).

2015: The Independent (London)

2011: The Daily Mail (London)
  BalletFitness trænerlicens

BalletFitness-træner er en træningsfaglig efteruddannelse, som du kan gennemføre, der hvor du arbejder/træner (fx motionscenter, danseskole, idrætsforening). Du skal gennemføre 1 kursusdag om året for at opnå og vedligeholde din BalletFitness trænerlicens. I kan være op til 10 deltagere på en kursusdag.
 
  BalletFitness - your virtual trainer for basic fitness

Din virtuelle træner vil hjælpe dig med undervisningen ved at vise for på projektorlærred/ storskærm, så dine elever har nogen at kigge efter, mens de udfører øvelserne. Du vil være "hostess" (vært) for holdet og få dine elever til at føle sig godt tilpas. Dine opgaver vil være at indlede/afslutte timen, styre elektronikken og give individuel vejledning og korrektioner.